25-годишният пловдивчанин Ангел Георгиев напусна този свят, след като взе фатално решение да отнеме живота си. 

"Той беше ангел на земята, имаше най-чистите и нежни душа и сърце. Ангелът отиде при ангелите", споделя един от приятелите на Ангел, цитиран от "Трафик".

Десетки близки и приятели на момчето изказаха дълбоката си тъга след загубата. Никой не може да назове конкретната причина момчето да вземе толкова радикален избор, въпреки че той е страдал дълго от депресивни състояния, съчетани с любовна мъка. 

Почернените родители на момчето призоваха всички млади хора да споделят и да знаят, че няма нерешими проблеми. 

"Той избяга от този свят. Отиде си по много жесток начин. Моля всички млади хора да спрат с негативизма. Отправям апел разговаряйте, комуникирайте, споделяйте - крайните мерки не решават нищо, в този живот всичко се решава с диалог. За съжаление в това напрегнато ежедневие, често забравяме най-важното - на човек му трябва обич, малко надежда и подкрепа", сподели баща му Стефан Георгиев. 

Смъртта на Ангел е огромна трагедия и за един от най-близките му приятели.

"С Ангел бяхме много близки, но това, което винаги ще помня са неговите думи към мен: Позволи ми аз да бъда твоят по-голям брат", споделя Васил, който посочва, че приятелят му е бил с много нежна и ранима душа, изключително интелигентен и отдаден на хората около себе си.  

"Знам, че си на по-добро място!


Ангел Стефанов Георгиев, един истински приятел. Човекът с огромното сърце и безграничната любов която я раздаваше на всекиго. Приятелят от детството , когото винаги е бил с мен и винаги ме е подкрепял. Приятеля, който не знаеше какво е предателство и лицемерие. Един истински мъж с характер, който си държеше на думата.

Знам, че ще останеш в сърцето на всеки, който е имал късмета да те познава и всеки ще те помни с чистата ти душа.

Ще помня всеки един миг с теб, благодаря ти за хубавите спомени, който ми остави ще ги помня завинаги.
Почивай в мир братле!", написа Петър Михайлович.

В понеделник от 15 часа всички близки, приятели и роднини на Ангел ще могат да си вземат последно сбогом с него в гробищния парк на Рогошко шосе.