Медиите публикуваха първи снимки на младия мъж, който днес преди обед загина при катастрофа във врачанското село Манастирище. В тежкия инцидент 29-годишният Цони Цоков се забил с мощния си пистов мотор в лек автомобил „Опел Астра“, пише "Булнюз".Ударът с немското возило е бил толкова свиреп, че младият мъж е загинал на място.

Кървав ужас! Мъртъв е синът на един от най-известните затворници в Северозапада 

По неофициална информация колата е била паркирана в центъра на селото, недалеч от кметството. Причините за катастрофата се очаква да бъдат обявени през следващите дни от полицията.След края на огледа на местопроизшествието, тялото на Цони Цоков е било откарано за аутопсия във врачанската болница.

По неофициална информация загиналият е работел в чужбина и се прибирал се в Манастирище, колкото да похарчи изкараното в гурбета и пак поемал зад граница. Загиналият е син на неуспелия кандидат за кмет на хайрединското село Кирил Цоков-Цокера, който е и сред най-известните затворници в Северозапада.Местните твърдят, че в актива си Цокера има и едно успешно бягство от затвора, откъдето се измъкнал, след като прокопал дупка под килията си. Той бил осъден заради кражби. 

Хората от селото разказват, че след като се е оправило времето, почти денонощно по улиците на селото летят младежи с мотори. Те твърдят, че това не е първият инцидент с рокери, тъй като приблизително на 3 години се дава кръвен данък на високите скорости.