Трагедията в каменското село Трояново е огромна. В този момент погребват 63-годишния Костадин Костадинов. Масивен инфаркт е причина за смъртта на мъжа, който по информация на полицията снощи се е скарал със зетя си - мъжът, живеещ на съпружески начала с дъщеря му.

Това разказаха неговите роднини – 23-годишният му внук Николай и братовчед му, който живее в съседната къща – 63-годишният Любомир, съобщава "Флагман". 

„Дядо ми беше хубав човек, трудолюбив...“, сподели през сълзи внукът му Николай. От думите на младото момче, което говори с натежал от болка глас, става ясно, че Костадин е имал две дъщери – Радостина и Тодорка. По-голямата – Тодорка, живеела на семейни начала с 35-годишния Иван Тонев – младият мъж, с когото снощи възрастният човек се е скарал.

Костадин е бил милосърден и добър човек, любимец на селото и неконфликтна личност, каза на свой ред неговият братовчед, който живее в съседната къща – 63-годишният Любомир.

„Не вярвам да се е скарал, да се е бил или да е казал на Иван нещо лошо. За ответната страна обаче не мога да кажа същото. Снощи криминалистите бяха тук до 2 ч. през нощта. Не знам какво са разследвали и до какво заключение са стигнали, но едно е сигурно – този, който го е бутнал, това е зет му – мъжът на Тодорка. Той е добре познат е на полицията за кражби и побоища. Преди малко върнаха тялото на братовчед ми, сега го погребват“, каза пред Флагман.БГ 63-годишният Любомир.

Мъртвият е бил шофьор дълги години, но напоследък е изкарвал прехраната си като пазач в кооператива.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ