Разобличаващият сенките филм „Троянският Туин Пийкс“, стоящи зад псевдо сдружение „Курортен комплекс Чифлик“, предстои да свали булото на фабриката за „фалшивите новини“, сайтът „Зов Нюз“. Сдружението Чифлик е сянката, зад която се опитват да се скрият двама хотелиери от Чифлик, това са хотел „Фея“ и хотел „Алфаризорт“, пише troyanpress.com.

Защо казваме, че Сдружението уронва престижа на комплекс Чифлик? Защото собствениците на двата хотела са и говорителите на сдружението даващи изявления пред медийната бухалка „Зов Нюз“.

Троян закриля и уважава предприемачите, но не толерира пасквили на поръчкови сайтове-бухалки като „Зов Нюз“, „Бивол“, „Вишафтблат Булгарияше“ и т.н, наричани за краткост грантаджийски и поръчкови сайтове за създаване на „фалшиви новини“. Стилистиката на тези сайтове широко обсъждана от президента на САЩ, г-н Тръмп, който ежедневно води „война“ срещу фабриките за „фалшиви новини“, съобщава още troyanpress.com

Не на последно място, направеното до тук и показано разследването следва да се разглежда като сигнал към институциите да влезнат в ролята си и да упражнят своите функции на превенция. 

В епизод III ще разберете как членовете на сдружение „Курортен комплекс Чифлик“ са били заблудени да се включат в него, както и дали някой знае КОЙ е председател на сдружението. Истината за подведените членове и тяхното разкаяние, че са се включили в него. Както и знаели се каква е целта на въпросното сдружение!