Изминаха два месеца от изчезването и най-вероятното отвличане на 43-годишния Янек Миланов от Дупница, който последно е засечен от камери в джипа на Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли.

Официалната информация по случая продължава да бъде твърде оскъдна, а преди дни от прокуратурата казаха, че издирването на дупничанина продължава.

В социалните мрежи обаче продължава да ври и кипи. В групата „Къде е Янек“ жена на име Калина Стоянова написа силен коментар.

Само в БЛИЦ! Мрежата клокочи - заради това Каплата посегна на Янек!

„Не разбирам защо търсят труп след като заподозреният казва че е върнал Янек жив в Дупница. Нескопосано прикриване на истината. "Правосъдие" и мафия работят заедно. Всеки рано или късно си получава заслуженото. Ако няма правосъдие, има Господ“, сподели Калина.

Издирват със специален уред дали Янек Миланов е заровен някъде

Под статуса й заваляха куп коментари.

 „Ако чакаме на Господ...яка ни душица....още много години....“, написа Диана Стойнева, а Калина Стоянова й отговори: „Казвам Господ в пряк и преносен смисъл........“.

„Е как го е върнал жив??? Или аз не съм разбрала или пропуснала??? Нали, като са напуснали града, камерите са заснели Янек. А на връщане Капланов е бил сам! Нещо не схващам!“, пита елка Василева, а Калина й отвръща: „Това имам впредвид и аз. Но тъпите полицай и разследващи се правят на луди. Има и други неща с които да го осъдят, но нали са си другарчета няма да се издадат или арестуват“.

„Може наистина да го е върнал жив - на задната седалка“, предполага Яна Кангалова, а Стоянова й отвръща: „Всеки е невинен до доказване на противното. Но. Янек е имал проблеми и заплахи от обвиняемия. За какво въпросния ще се изяснява в 23.00 ч.Защо телефона на Янек е изключен преди връщането Дупница. Защо заплашва някой с убийство след коментар...“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!