60-годишният Станислав Динев, уважаван учител от Бургас, е починал в съня си преди няколко дни, съобщава Флагман.бг., позовавайки се на негови близки. 

На 15-ти септември е подаден сигнал от приятел на Динев, който съобщил, че не го открива от четири дни. Полицаи са направили проверка и са установили, че по всяка вероятност е в дома си в блок 14 в ж.к."Зорница".

На място е установена неприятна миризма, която е навяло на мисли, че той най-вероятно е починал. Тялото му е намерено на леглото, умрял е в съня си. 

По непотвърдена информация причина за внезапната му кончина е инфаркт. 

Припомняме, че дългогодишният зам.-директор на Дома за деца и юноши "Ал. Г. Коджакафалията" Станислав Динев загуби зрението си, но в края на миналата година след кампания Флагман.бг и Очна болница "Младост" му бе извършена изключително сложна интервенция и той отново прогледна.  

През октомври 2018 г. бившият говорител на ОДМВР-Бургас Стефан Куцаров разказа сърцераздирателната история на Динев и помоли да помогнем в събирането на средства за спешна очна операция, за да не остане сляп завинаги 59-годишния тогава преподавател.

В рамките на дни стотици бургазлии откликнаха на нашия призив и с помощта на БЧК събраха 3 пъти повече от необходимите за процедурата 950 лв. В същото време Бургаската очна болница в жк „Славейков“ пък извърши операцията напълно безплатно и Станислав прогледна.