Шокиращо видео обикаля социалните мрежи. На кадрите се вижда как малко момиченце е "привикано" от майка си, само за да получи юмрук в корема, а след това и няколко удара по главата. 

В този момент се чува и гласа на жената, която казва "Понеже баща ти не те обича, не ме обича и мен, ето така". След това следва и ударът. Малката започва да плаче и се отдалечава. Гласът на жената обаче е безцеремонен "Ела тука!".

Детето само проплаква "Не, мамо", но получава още няколко удара по главата.

Детето в крайна сметка се опитва да омилостиви майка си като целува ръката ѝ, но това не я трогва.

"Така... до кога ще седим със затворени очи??? Катя Никифорова , това ли е начина да върнеш мъжа си ?? Ще те изям да знаеш!!!!!!", гласи съобщението към поста.

Клипът събра стотици коментари и съобщения. В част от тях се съобщава, че майката вече е издирена и е привикана в полицията в Перник, а детето ѝ е отнето. Твърди се, че тя има и още едно дете.


 


"Весела Дилова Ако господинът, който е тагван в публикациите ѝ е бащата на това дете, се вижда, че и на него не му е много зор. Жалко за съсипаното дете. Преди да си отваряте краката помислете дали сте достойни за титлата Майка.Дияна Димова А защо бащата не вземе детето си?

Алекси Ахилов Някой трябва да и покаже как стават тия работи, язък за детето че има такава уродлива майка.. Какво красиво дете, вижте как целува ръцете на убавата си майка търсейки милост, в къв свят живеем Бойко ли е виновен за тая?

Borislava Xaralampieva Мърша,тая ако я хвана жива няма да остане,какво и е виновно прекрасното дете,тая е за линчуване


Valeriya Hadzhiyska Господи, това не е нормално. Моля ви се, някой от града да отива веднага там с полиция. Да и се вземе детето веднага . Този изрод кой знае до къде може да стигне. Толкова семейства бленуват за дете....дано да го дадат на някой да го гледа и обича както заслужава

Gosho Nina Atanasovi Направо идвам и ри режа ръцете на парчета боклук мръсен какъв родители може да си ти  жалко за детенцето че не може да се защити

Nevena Dincheva Подадох сигнал в закрила на детето

Емии Емиловаа Какво става с детето???Някой има ли информация?", гласят част от коментарите.