Етажната собственост на блока „Кармен” в Казанлък изпревари всички, след като първи се регистрира и подаде документи по националната програма. Година след приключилото саниране на емблематичния ромски блок „Кармен” в Казанлък той се превърна в същинска кочина. Тази сутрин вече ви показахме гнусни снимки от сметището около него, което буквално шокира Аделина Радева и Виктор Николаев в ефир. 

Ромите, които населяват блока - над 130 души, са направили истинска мизерия отпред, пише flagman.bg.

Те едва ли използват контейнери, защото под терасите им е изникнало огромно сметище, а боклуците продължават да се трупат, общите части са съсипани, а щети се виждат и по изолацията и дограмата, казват очевидци.
 

Това е мозъкът на санирането, който твърди, че сам е подготвил документите, събрал етажната собственост и подал документите

Етажната собственост на блок „Кармен” шашна България преди няколко години, след като обитателите му, които над 90% са неграмотни, успяха да се организират и в първия ден на приема на документи по националната програма и кандидатстваха.


 

Заради основателни съмнения по случая започна прокурорска проверка, а колегите от медийна група „Вис Виталис” са направили разследване по темата. Вижте във видеото: