На абсурдна гледка станаха свидетели вчера врачани. Поредният шофьор паркира на тротоара и затрудни преминаването на пешеходци, сигнализира очевидец, цитиран от BulNews.bg.
Водачът на “Опел Астра“ е спрял на тротоара на ул. „Георги Апостолов“ на задния вход на Тубдиспансера, като по този начин е препречил пътя и преминаването на хората от там. За врачани гледката не е нищо ново, но в случая има нещо по-фрапиращо.

Самият шофьор е изразил възмущението си към некадърните водачи със залепени по стъклата афиши.

С изумление преминаващият покрай колата врачанин  е установил, че на белите листа пише „Нема такава държава“ и „Аман от шофьори идиоти“, което бие рекордите по абсурдни ситуации.

„Този явно е много голям наглец, който не вижда собствените си гафове, но пък умело упреква всички останали. Човек би си помислил, че в града има шампионат по некадърно паркиране, а този случай достойно може да влезе в книгата за рекордите на Гинес по наглост“, коментира смаяният врачанин.
 Остава без отговор въпросът дали шофьорът има раздвоение на личността или пък е достатъчно нагъл, че да няма срам дори и пред себе си.