Приятели и близки прииждат в този час в гробищния парк в Бургас за погребението на Александър Алексиев – Сашо Японеца, който загина при мелето в Слънчев бряг. Извършва се изключително строг фейс контрол от гардове, близки на загиналия на всеки, който приближи траурния дом.
Ковчегът с тленните останки на Алексиев пристигна преди броени минути. Яки момчета в черно са около него. Погребението се охранява и от полиция, съобщи e-Burgas. "Флагман" съобщи, че на мястото е дошла и дъщерята на Митьо Очите - Станислава.
 
46-годишният Александър Ангелов Алексиев, който бе ликвидиран с два куршума при престрелката снощи в Слънчев бряг, мислел да зарязва мутренския бизнес. 

Мъжът е родом от Кюстендил, но живеел в бургаския комплекс „Братя Миладинови“. Прозвището му е Сашо Японеца. Той е един от най-приближените хора на Митьо Очите от около 15 години насам и в момента е бил шеф на неговата охрана, съобщава "Топ Новини".

Японеца е бивш военен, подводничар. Пред познати наскоро споделил, че смята да се пенсионира, защото вече бил много изморен от „екшъни и филми“. Дори си бил купил лодка с двигател, за да се разтоварва, като приключи с охранителната дейност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!