Голяма и устояла на времето любов завърши с приказна сватба вчера. Ива, дъщерята на благовградския бизнесмен Евгени Смиленски, собственик на фабрика за дограма, се омъжи за дългогодишния си любим Тодор Везенков. Везенков е служител на МВР в София.
 

Ива и Тодор пораснаха заедно, тъй като връзката им продължи повече от 10 години. В началото на тази година на прочутото лондонско колело Тодор предложи брак на Ива и сложи годежен пръстен, паднал на колене пред колелото.
 

За сватбеното си тържество Ива, която вече има собствен бизнес, се подготви много старателно. Роклята й бе изпълнена от турски дизайнер и в нея булката бе като истинска принцеса, не й отстъпваше и Тодор, който бе облечен като манекен, изваден от журнал. Булката бе консултирана и придружавана от пет красиви шаферки,облечени в стилни розови рокли.
 

Сватбеното тържество събра приятели и близки на семействата на младоженците в парк-хотел "Бачиново". Гостите бяха посрещнати с духова музика, народен ансамбъл и прекрасно украсени маси. Обстановка, достойна за холивудска продукция. Прекрасна бе булката Ива, която не спря да танцува, зорко наблюдавана от влюбения младоженец Тодор.
 

До късно през нощта продължи веселието на всички присъстващи, а само след няколко дни младоженците заминават на мечтано сватбено пътешествие.