Тя е озаглавена: „Не на материализма - Нов Път в Живота“ и може да бъде намерена на адрес https://www.facebook.com/shtastiednes/?ref=br_rs, съобщава "Петел". Целта на създателите е на едно място в социалната мрежа да се срещнат всички добри хора, които взаимно да си дадат вяра и надежда в сърцата. В същото време това ще накара по-малко добрите да си припомнят какво наистина е ценно и важно за нас хората. 
ази спирка в интернет би могла да направи всички хора по-добри, по-спокойни, по-разумни, чрез позитивни текстове, мисли и снимки. 
Нагледали сме се на лошо, пошло, грозно поведение и е време промяната да започне от всеки един от нас, докато е време! 

Доста отдавна Слава Севрюкова предрича, че новата обединяваща религия, новият път в живота и новият начин на мислене и разбиране ще тръгнат от България! Това е възможно само и единствено, ако всеки един от нас работи над себе си за вътрешна промяна. Така би могло да се спре грубото консуматорско поведение, което сме приели не без помощта на Запада. 

Важно е да има промяна в начина на разбиране за красота и идеали! Нужен е тотален обрат в ценностната ни система! 

Човек би могъл да си припомни забравените ценности и да се върне към природата. Трябва да се научим да сме доволни от малкото и да виждаме красотата в дребните неща! Да спрем за миг и да помислим какъв всъщност е смисълът на живота и защо сме тук. Щастливи ли сме, когато пестим или сме по-щастливи, когато помагаме? 

Защо всъщност не ни стигат парите и има ли възможност да сме малко по-щастливи по съвсем друг начин, избирайки просто да бъдем по-добри. Когато всеки се научи на добрина, ще има и по-щастлив живот, повече спокойствие, повече любов между хората, по-добри политици и в крайна сметка и по-добри заплати, за да не изнемогва народът.

Но първо трябва да дойде вътрешната промяна! Защото нищо ново няма да се получи и нищо добро със стар начин на мислене, с лошотия и алчност! 

Най-старата, най-забравена и най-смислена религия в света е тази, която сме забравили заровена в сърцата си. А именно любовта! Сърцето на всеки един човек е храм за нея! Без значение дали сме Християни, Мюсюлмани, Будисти, Евреи, атеисти и т.н. Не спрем ли с натрапеното консуматорско мислене, не се ли обърнем към себе си и природата, към добрината и любовта, просто сме обречени и човешката еволюция спира дотук! Новата мода е да бъдеш добър човек, не примирен и заблуден като кротка овца, напротив! Търсещ старите забравени ценности и възпитаващ и децата си така! Човек, пълен с любов и добри намерения! 
Ние сме тези, които ще дадат пример на света с това как се излиза от жестока дългогодишна (или вековна) криза само с вяра, любов и добро!

Създателят на страницата - новият обединител на България остава.... анонимен!