Тодор и Златина Тодорови от Бургас дълго време мечтали за свое собствено дете. Те са минали по трудния път на двойките с репродуктивни проблеми и напълно съзнават какво е усещането да копнееш да създадеш нов живот.

„Опитвали сме много пъти, повече от година и половина, но без успех. Ходихме при много лекари, но не успяхме да разберем причината. След дълго разхождане по болници изследванията дадоха резултат.


Направихме още опити и точно на най-големия християнски празник - Коледа, разбрахме, че ще си имаме детенце”, сподели Злати, цитирана от "Флагман".

В края на август се случва и чудото - Тодор и Златина стават родители на малкия Димитър. Вдигат и сватба, но предупреждават гостите си, че не искат цветя, а да дарят други родители с подобни проблеми със собствено дете.

„Помолихме нашите близки и приятели да пуснат средствата, които са отделили за подаръци, в специална кутия. Така както се правят сватби днес е напълно безсмислено, защото цветята рано или късно увяхват и не остават във времето”, сподели още младата майка.

Събрали общо 650 лв., които превели по сметката на фондацията „Искам бебе”, защото са убедени, че парите ще помогнат на други хора да сбъднат тяхната мечта – гордо да се нарекат родители.