Младият пловдивски лекар Александър Дичев успя да изненада подобаващо своята половинка Теодора Шопова за 23-тия й рожден ден.

Дичев, който в момента е доктор по Образна Диагностика в УМБАЛ Свети Георги - Пловдив, сътвори неочаквано за рожденичката парти-изненада, на което присъстваха най-близките приятели на бохемската двойка. Двамата са заедно от една година, но са неразделни и дори вече живеят заедно, пише "Трафик".

През целия ден Теди си мислела, че ще празнува само с Александър и нямала на идея какво всъщност й подготвя той. В продължение на няколко дни той дал всичко от себе си, за да изпипа и най-малкия детайл за събитието, което се състоя в петък вечер в гръцкия ресторант Елеа. 

Веднага след като отворила вратата на заведението, пред погледа на Теодора се появили най-скъпите за нея хора, които в един глас извикали "Честит рожден ден!".

Звездата на вечерта останала изключително очарована и от празничната украса, която също била част от сюрприза. Последвали куп подаръци, кой от кой по интересен, и красива торта.

Най-емблематичните гръцки хитове звучаха специално за компанията през цялата вечер, които от своя страна обсипаха изпълнителите с карамфили. 

По-късно купонът продължи в пловдивска дискотека , където всички се забавляваха до сутринта на специално запазено за повода ВИП сепаре. 

За доброто настроение на всички се погрижи фолк певицата Анелия, която не веднъж поздрави компанията с едни от най-известните песни от репертоара си.