Спипаха съпругата на известната ъндърграунд фигура от Поморие Дживиза - Йовелина Стоянова да шофира след употреба на наркотици, съобщава Флагман.бг.


Преди няколко дни Йовелина е била хваната надрусана зад волана на лек автомобил. За да осуети проверката, небезизвестната поморийка си спретна луда гонка с ченгетата от РУ-Поморие. 
 

След кратко преследване на сирени, Стоянова е била блокирана от полицейски автомобили на Криминална полиция.

По информация на свидетели на екшъна, на място й е бил направен тест за употреба на наркотични вещества, като drug тестът отчел наличие на кокаин. 

Йовелина Стоянова е популярно име в Поморие, тя е майка на две деца. Името й нашумява след разбиването на рекордна наркоплантация през 2018 г., собственост на мъжа й Мирослав, известен с прякора Дживиза.

"Как може да дава такъв пример на децата си и да се нарича родител. В целия град се говори, че се занимава с тъмни сделки и че продава дрога", коментират пред местни жители на морския град. 

Стоянова е била задържана за срок до 24 часа, а шофьорската й книжка е била отнета. Работата по случая продължава от служителите РУ-Поморие.