Солистката на оркестър “Пловдив” Цонка Нанова и ръководителят Славчо Александров вече са семейство. Двамата си казаха “Да” пред най-близките си хора. Обичаните музиканти споделиха, че са изключително щастливи и още ги държи емоцията от сватбата, съобщава planeta.tv. 

Те се ожениха в тесен кръг в Пловдив, а техни кумове бяха семейни приятели от Раднево. В ролята на шафери влязоха синът на Цонка Нанова и Славчо Александров - Георги, и дъщерята на певицата Ралица.

Красивата булка беше избрала за специалния ден бутикова рокля в цвят шампанско, решена в актуалната за сезона дантела. Младоженецът пък беше заложил на елегантен бял костюм. В разгара на тържеството младоженката не се сдържа и грабна микрофона, за да поздрави всички свои гости, и се извиха кръшни български хора.  

Снимките от сватбата бързо обиколиха социалните мрежи и събраха стотици лайкове. Почитателите на музикантите ги обсипаха с пожелания за здраве, любов и много семейно щастие. И им пожелаха още следващата година семейството да се увеличи с още един член.