Момиче на 13-години буквално шокира социалната мрежа. Детето е сложило профилна снимка, на която е вдигнала потника си и пъчи гордо големите си прелести.

Все пак тя е закрила зърната си със сърчица, през които минава панделка, намеквайки, че може да са подарък за този, който я вземе.
Девойката вече има близо 7000 последователи и 4000 хиляди приятели във „Фейсбук“.
 

Коментарите под кадъра обаче са много полюсни. Някои разкриват, че детето е едва на 13-години и го укоряват за порно фотоса, пращат го на магистралата и питат дали случайно родителите му знаят какви снимки качва в социалните мрежи, търсейки внимание чрез пошлост.

Други пък директно й отправят оферти, искат й номера и пишат закани за секс и интимни ласки.

Ето и част от коментарите под кадъра:

„То да се чудиш да го е**ш ли, кукли ли да му даваш“

„Мале, брат, вярно, нямаш ли родители?“

„Ти не си добре, искам да знам дали баща ти е видял това!“

„Има магистрала за теб“

„И си само на 13?! Жалка работа“

„Ако си махнеш сърчицата или се снимаш гола, ще изглеждаш още по-добре“

„Боже... няма достойнство. Толкова ли си самотна или... ако ми кажеш, че правиш и други неща ще се гръмна. По големи пикли от вас няма. И аз може да съм 05 ама айде да не се излагаме. Разбирам ако си си сложила нещо на циците, но не ги хвали по този начин. Ти си може би по-малка или по-голяма от мен, но не е нужно дори да си по-голяма да показваш нещо за което си нямаш и представа. Цици* имаш ама мозък липсва. (Извинете за не цензурираните думи, които употребих)“
 В крайна сметка не е ясно дали профилът не е фалшив и дали наистина момичето е на 13 години. Но прави впечатление, че е създаден през лятото на миналата година и има доста цветни статуси: 

"
По-добре СПИН, отколкото само с един!"

"Гълтам за час, но ще те изплюя от раз"

"Да спиш с курви и да се мислиш за плейбой е все едно да се къпеш във вана и да се мислиш за водолаз..."