Голяма драма се разиграва в семейството на трагично загиналия модел Асиана Митева, научи БЛИЦ.

Припомняме, че на 17 февруари миналата година 29-годишната тогава бивша управителка на известните столични клубове "Бедрум" и "Маскара" загина след зверска катастрофа с джип на магистрала "Струма". След кончината си брюнетката остави 5-годишно сираче.Бащата на детето пък е небеизвестният Даниел Стефанов-Дъмпела. 

Малко повече от година след голямата трагедия, майката на Асиана - Илиана, разкрива чрез постове във Фейсбук, че с внучето й се случват ужасни неща. Бабата на малката Даная обвинява бащата на бебето, че го държи като заложник при близките си и не дава никой друг да припари до него. Почернената жена буквално разтърси мрежата с постове за починалата си дъщеря и неволите на внучката си.

От думите й става ясно, че тя дори е била заплашвана с убийство заради битката за попечителските права на внучката си.


 

Както БЛИЦ писа в свое разследване фаталния инцидент може да не е станал случайно. Асиана е катастрофирала с джипа на мъжа си, който е известен на полицията с многократни крими изяви. Експертизата около произшествието не показа никакви грешки на шофьорката. Заради съмнителния бизнес на Дъмпела, разследващите не изключват версията за покушение.


Даниел Стефанов- Дъмпела

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!