Невиждан екшън се е разиграл преди няколко нощи в столицата. Крадена кола, пълна до горе с плазмени телевизови, е размазала Мини Купър, управляван от жена. Това става ясно от публикация в социалните мрежи, в която е разказана случката и са поместени снимки от инцидента.

Историята разказва свидетелка на катастрофата, която издирва пострадалата жена."Моля който познава шофьорката на тази кола или нейни роднини да се свържат с мен! След целия ужас, преживян тази сутрин имам още информация.", гласи призивът на свидетелката, а после и обяснява."Тъп наркоман с крадена вероятно кола пълна с плазми ,отнесе жената и си би камшика. Останах като свидетел, но в последствие се сетих за още инфо. Звънях на 2-ро но там още нямаха инфо. Търся жената или нейни познати", а що се отнася до другата кола " колата е крадена и беше на място. Тя е тоталка, няма как да бъде другаде"
 


Веднага под поста със снимките заваляха коментари и реакции. Наблюдателна жена е отбелязала, че номерът на другата кола се е закачил за Мини Купър-а. Други пък цитират закона и посочват какво се прави в такива случаи.

"Георги Родолюбов Димитров Ако имате още информация, я споделете на дежурния в 02РУ-СДВР. 

Борис Борисов Госпожо Мила Атанасова според наказателния кодекс на Република България чл.290

Maя Стамова Борис Борисов Какво се опитвате да кажете на жената,цитирайки й НК? Плашите ли я нещо или я "съветвате" да си трае?Katerina Zachariou Борис или си този, който е направил мизерията, или си му роднина.

Няма друго обяснение за неадекватността ти