Само в БЛИЦ: В ресторант "България" се вият опашки за Генералска пържола и Гозбата на мама, разликата е 4,2%
В ранния следобед в ресторант "България" вече са се извили опашки за разнообразните ястия. Сервитьорите едва насмогват на поръчки, защото от години насам напливът не е бил толкова голям.
Най-много поръчки към 13 часа се сипят за Генералска пържола - 29%. Следваща по предпочитания е Гозбата на мама - 24,8%.
Сред другите ястия клиентите често избират Каракачански кебап - 15,7% и Омлетът на калфата - 8%.
Любителите на постното, които си поръчват Боб по аптекарски са 6,3%, а с Ореховките на финансиста се подслаждат - 6%.
Най-семпли са предпочитанията към Тюрлю гювеч по реформаторски - 3,9% и Сармички от Трявна - 1,1%.