Шумотевицата около братя Галеви ме вкара в такава въртележка от клюки, че свят ми се зави, изплака пред "Нощен Труд" Сашка Васева и добави: "Първо някакъв вестник написал, че по време на акцията в Дупница тарашили моето имение наред с тяхното. После пък в интернет прочетох , че аз и мъжът ми Христо въртим общ бизнес с тях. Сега дочувам, че им пея на коленце. Следващото - ще ме пишат любовница на един от тях. А най-добре на двамата".

Истината е, че нито ДАНС, нито данъчни, нито Галеви са идвали у нас. Което не значи, че не се познаваме. По време на проверките ми звънят журналисти и питат не се ли притеснявам и мен да не подпукат. Казах: Не, защото нищо за проверка нямам. Аз само гласа си имам, него ли ще ми вземат?
С Галеви имаме общи неща, но не тези, за които ме разнасят. И те, и аз сме от Дупница, но си живеем в Ресилово, защото е на чист въздух в гората. Именията са ни купени, а не наследени. В двата края на селото са и други такива няма. Равни са по големина - по 15 декара.
И аз, и те сме се оградили с огромни дувари и сме вързали аларми, та пиле да не припари. Но не сме чак приятели и нямаме общ бизнес. Отношенията ни са добри, срещаме се всеки ден на път към Дупница и сме на "здравей, здрасти". Познаваме се от 92-ра година, но не са ми дали пари дори за една песен. Даваха на дуета Севдалина и Валентин Спасови за Пирин фолк. Мъжът ми Христо пък изобщо не познава Галевите, камо ли да имат общ бизнес.
А от Галевите имам много добри впечатления и не мога да кажа една лоша дума за тях. От политика не разбирам и не знам защо точно сега скочиха срещу тях. Знам обаче, че благодарение на тях в Дупница се оправят пътища, паркове и градинки, разказва Сашка Васева. /БЛИЦ