Напрежението на днешния протест в София отново ескалира. БЛИЦ припомня, че демонстранти започнаха да атакуват сградата на бившия Партиен дом с яйца и бутилки. Малко по-късно започнаха да хвърлят и бомбички


От СДВР разпространиха ексклузивно видео от бомбените атаки срещу униформените и сградите на властта в центъра на столицата.

"Около 21 часа протестиращи започнаха да хвърлят пиратки и предмети към полицейския кордон и входа на НС.Полицията отново призовава гражданите да запазят мирната форма на протеста и не се увличат по проявите на агресивно поведение", написаха от СДВР.

Малко по-късно съобщиха от столичната полиция съобщиха, че агресивно настроени протестиращи продължават да хвърлят самоделни взривни устройства и предмети по полицейските служители пред сградата на НС. 
 

Агресивно настроени протестиращи продължават да хвърлят самоделни взривни устройства и предмети по полицейските...

Публикувахте от СДВР Столична Полиция в Сряда, 2 септември 2020 г.


БЛИЦ припомня, че напрежението на днешния протест ескалира на няколко пъти в ранните часове. Междувременно стана ясно, че метежници на Цветан Василев и Васил Божков са изпратени на протеста, за да нагнетяват напрежение и да го окървавят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!