Премиерът Сергей Станишев ще реши дали да се ожени чак след парламентарните избори догодина, сега имал много работа. После ще видя - зависи от изборните резултати, ако е по-леко", отговаря той на интереса на събеседниците си в чата, организиран от сайта R.E.D. Още през 2005 г. му внушавали да вдигне сватба предизборно, но той бил категоричен, че няма да прави нищо заради кампанията, пише "24 часа".
Станишев похвали Елена, че е голям куражлия да участва в "Денсинг старс", а последното й танго било великолепно: "Свалям й шапка!". Той призна, че като всеки мъж го привличал първо външният вид на жената, но много важни били и интелектът и характерът.
Премиерът отговаря повече от час на свои почитатели. Запитан дали харесва мъже с мускули, Станишев се засмя и попита: "В какъв смисъл? Самият аз имам доста мускули. Мъжът трябва да се поддържа, за да се харесва на жените", обясни той. След това обяви, че в сексуален план мъже по принцип не харесва.
Страстите на премиера са книгите и гмуркането. Падал е от кон, веднъж се е напивал, а за хапване обича от всичко. Гледа две кучета - женски лабрадор и английски булдог. /БЛИЦ