В откровено интервю в предаването "Горещо" лидерът на партия Атака Волен Сидеров разказва, че още като ученик в десети клас е загубил баща си, който е починал в ръцете му и че тази първа среща отблизо със смъртта е била голяма шок за него. Той споделя, че за добро или лошо никога не е имал наставник, който да го съветва или да му помага и признава, че винаги следва вътрешния си подтик да направи нещо.
Така идва и решението му да дойде от математическата гимназия в Ямбол в София и да постъпи в Духовната академия. Тогава към нея имало интернат, в който студентите живеели. Волен признава, че вярата му в Бог не е възпитана от семейството му, а решението му да избяга от Духовната академия на втората година било заради факта, че ректорът бил хомосексуалист. Волен Сидеров разказва как колегите му го предупреждавали, че понеже е хубав, ректорът ще го хареса и ще реши да го сваля и затова спрял да се прибира в интерната и преспивал при приятели. Той признава, че тогава се бил наплашил повече от необходимото, но в един момент, когато усетил по-специално отношение от страна на ректора, просто напуснал академията и се захванал с фотография.
Лидерът на Атака разказва как в младежките си години е кандидатствал за работа като портиер в блока на писателите, но им се сторил неблагонадежден и не получил работата. След това обаче станал портиер в друга кооперация и основно негово задължение било миенето на стълбището и премитането на двора. Освен портиер, Волен Сидеров признава, че е разтоварвал цимент и че тази част от неговия житейски път го е научила да подтиска егото си. 
Скандалният политик заявява, че в този парламент също има хомосексуалисти-депутати и досега не е имало парламент без присъствието на хомосексуалисти, според изчисления около десет процента от депутатите във всеки парламент са хомосексуалисти. Според него тенденцията да се сформират гей общности в парламента, прокуратурата и съдебната система е опасна.
Според Волен Сидеров бивши партийни секретари и ченгета масово се записвали – дори плащали, за да станат масони, тъй като решили, че това е новото БКП, в което трябва да участваш, за да се издигаш в обществото. Скандалния политик е на мнение, че такива тайни общества не са в състояние да управляват световната икономика.
Сидеров, който тази вечер ще бъде гост в студиото на Венета Райкова, заявява, че без колебание е приел поканата да й гостува, защото редовно следи предаването и много го харесва. За голяма изненада на водещата през по-голямата част от интервюто Волен Сидеров е усмихнат и e разчупив образа си на строг човек.  Волен Сидеров ще разкаже и как е спечелил сърцето на Капка. Ще отговори и на въпроса има ли секс в парламента и какви облаги извличат някои репортерки от връзките си с политиците. /БЛИЦ