Голяма трагедия е сполетяла велосипедиста, който преди две седмици тежко катастрофира на магистрала "Тракия". Любомир Пенов не е успял да се пребори за живота си и е издъхнал. Това става ясно от пост в социалните мрежи.

"Скъпи приятели, 

Благодарим ВИ, че бяхте с нас и ни подкрепяхте в тежките дни на надежда и борба за живота на нашия Любо. Душата му избра да отпътува от този свят и да остане вярна на всичко, с което той живя - свобода, лекота, истина. Вярваме, че той е наоколо и ще бъде жив в сърцата ни, където ще пазим завинаги едно специално, огромно място с неговото име- Любо. 
Лек да ти е пътя.....

Да го изпратим всички с обич на 04 май 2018 г. от 12 часа /петък/ в Храм „Рождество Христово“, ул. „Филип Аврамов“, кв. Младост 3 (срещу Патиланци)

Димана и Елица", пише в профила му.

Припомняме, че колоездачът бе сериозно пострадал вследствие на удар в ограждения. Както БЛИЦ писа инцидентът е станал на 18 км от автомагистралата в посока София. Междувременно четири коли се удрят една в друга, а причината за това е отвличането на внимание на водачите заради падналия велосипедист.