Най-близките приятели и партньори на Георги Георгиев - Пурата, Радослав Живков - Джими и Ивайло Разложки - Тихия, известен и като Бързия, потънаха вдън земя след неговото изчезване, пише в. "Нощен Труд". Двамата бивши митничари са се покрили, не вдигат телефоните си и сякаш са се изпарили от скъпите заведения.
Стандартът на живот на безработните плейбои, които се движат без охрана, включва по 2-3 хиляди лева дневно, без да броим почерпките на хубавици на тъмно. Джими и Тихия не се крият в публичните си изяви и по нищо не личи, че се страхуват от нов арест, който както се говори, ги заплашва. Веднъж те бяха закопчани при мащабна полицейска акция на 24 юни 2007 г. по обвинение за контрабанден внос на GSM-и през Аерогара София. Срещу тях има дело. Те обаче не са били разработвани в последната половин година, твърдят МВР-служители.
Любимото занимание на Тихия напоследък било да играе "танца на задържането" с белезници на ръцете и да се майтапи с навиците на ченгетата по кръчмите, разказаха очевидци. Той им има зъб, откакто го закопчаха с Джими, а ченгетата започнаха да ги наричат на шега вместо "Бандата на митничарите" "Групата на пикльовците", довериха антимафиоти. /БЛИЦ