Тийнидолът Денис Теофиков е оцелял в катастрофа на най-смъртоносната отсечка у нас – пътя между Бяла и Русе. Това потвърди Петя Маринова, пиарка на музикалната компания „Даймънд бийт прадъкшън“, която продуцира младия изпълнител, цитирана от "Телеграф".

Катастрофата е станала на 3 октомври, а за нея се разчу покрай видеоклипче, публикувано в социалните мрежи от шофьора му, както отбеляза Secret.bg. Те са пътували с черно „Ауди А8“ за участие в дискотека в Русе.

Между 23,30 ч и полунощ водачът е изтървал завоя и е забил скъпото возило в мантинелата. На място е извикан медицински екип на Спешното отделение.

„Денис се оплакваше от болки в ръката, но след като са го прегледали, се е оказало, че е повече уплашен, отколкото наранен. Отървал се е с натъртвания“, разкри Маринова.

19-г. наш певец спи с по-възрастна, омъжена и известна колежка

Тя е била готова да отложи участието, но 20-годишният музикант е споделил, че не иска да го отказва и ще отиде да си изнесе концерта.

Озвучителят му го е закарал с личния си автомобил до дискотеката, където е изпълнил хита си „Катастрофа“. На въпрос дали песента е предизвикала ПТП, пиарката отвърна, че нямат нищо общо, тъй като тя е излязла още преди една година, а изпълнителят е непрекъснато по пътищата заради срещите си с почитатели и досега не е имал никакъв инцидент на пътя.

След катастрофата колата е тотал щета, а личният му шофьор е освободен от работа. Тъй като Теофиков все още няма шофьорска книжка, дотогава той ще бъде транспортиран за изявите си от тонрежисьора.