В два поредни дни, СПОРТ ТОТО организира специални събития в Сливен и Хасково. Екипът на Български спортен тотализатор гостува в градовете, за да връчи официално ключовете за два чисто нови автомобила на местни късметлии.

Мария Хаджистанева от Сливен печели колата в 66-ия тираж на Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Другата дама е Маргарита Маркова, от Хасково, и късметът й се усмихва в 67-ия тираж на същата игра. И двете потеглиха към домовете си с новите си градски автомобили – "Форд Фиеста".
БСТ е единственият държавен хазартен оператор, който дава 33% от своите постъпления за българския спорт и спортни федерации. Само през 2017 г. ТОТОТО е осигурило близо 54 000 000 лева в подкрепа на спорта. Всеки участник в игрите на БСТ прави спорта у нас възможен.

Освен големите джакпоти, които не спират да се натрупват, СПОРТ ТОТО предлага още изкушения и примамливи предложения. Срещу минимален залог може да спечелите внушителни шестцифрени, а защо не и седемцифрени суми. Преди две седмици, в 76-ия тираж, късметлия от град Бургас разгада печелившата шестцифрена комбинация в играта „Тото 2 – 6 от 49“ и стана 96-ият тото милионер. 7 111 714.90 лева бяха спечелени с фиш за 2.40 лева. Или, както се казва - малко за много.


Български спортен тотализатор веднага рестартира джакпота в играта „Тото 2 – 6 от 49“ с нови 2 000 000 лева и започна да търси следващия късметлия. Голямата печалба ще продължи да се натрупва, докато не бъде спечелена отново. За следващия 79-и тираж прогнозната сума в играта се очаква да достигне 2 320 000 левa. Още в четвъртък някой може да стане поредният 97-и тото милионер на България.

На събитията от ТОТОТО разкриха, че имат и още изненади! Всеки, който регистрира номера на непечелившия си талон „Фен зона“ на https://lottery.toto.bg/ до 3 ноември, ще има възможността да спечели една от десет печалби - футболни джаги. Тегленето ще се проведе на 4 ноември в предаването на СПОРТ ТОТО по БНТ1, а късметлиите ще получат джагите лично от голмайстора Емил Костадинов на специално събитие. Партньор на играта „Печалби плюс – Фен зона“ е Български футболен съюз.