Снимка от Южното Черноморие буквално запали изключително оживена дискусия сред потребителите на Фейсбук. Кадърът е направен в Царево, твърди plovdiv24.bg.

Жената, качила фотоса, е написала следното към него:

"На тези, които си изхвърлят фасовете и отпадъците на плажа, искам да покажа кой им ги почиства всяка сутрин! Човекът е на поне 80-годишен и се придвижва с два бастуна!".Това отприщи вълна от коментари. Ето една много малка част от тях:

- За съжаление инфлуенсърите със силиконови джуки и други са тези, които са модел на съвременното поколение. Най-страшното е, че никой не се престрашава да се конфронтира с хората, които го правят… И в училище, и вкъщи никой не обръща внимание на тези неща… Гьонсуратлии бол.

- Нека бъде здрав и благословен. Прекрасен Човек и учител.

- Много са такива,които пушат и си забиват фаса в пясъка .

- Направихме забележка на няколко човека, от които единият беше с маркови дрехи и той ни каза "Кои сте Вие, гледайте си работата".

Децата ми живеят от 25 години в САЩ и много се възмущават, но и казвам: не правете забележки, ще скочат Байганьовците на бой.

- Това е най-прекрасният човек в Царево, който познавам. Беше ми учител по музика. Страхотен човек.Бъдете жив и здрав, г-н Евтимов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук