София Мел – 35 години приготвено с любов СНИМКИ
Празнични изненади и нови продукти за вкусни приключения в кухнята
Тази пролет мелницата, която произвежда любимата на няколко поколения марка брашно – София Мел, става на 35 години.
По случай юбилея си марката София Мел ще зарадва своите потребители с чудесни награди и нови продукти, които правят пекарството още по-вълнуващо.
В периода от 1-ви април до 30-ти юни София Мел провежда празнична промоционална кампания “35 години приготвено с любов“, в рамките на която ще раздаде общо 1485 награди: 135 ваучера на стойност 100 лева, 350 хлебопекарни „Тефал“ и 1000 стека по 10 кг брашно „София Мел Класик“.
За да участват в играта потребителите трябва да закупят брашно София Мел с промоционален стикер върху пакета и да проверят вътре в него дали печелят награда. Печелившите участници ще открият в пакета стикер, на който е отпечатана една от трите награди. За да получат наградите си, те трябва да се регистрират на сайта: https://www.sofiamel.bg и да приложат ясна снимка на стикера, с който са спечелили награда, както и да въведат кода на стикера и данните, които се изискват, за да получат наградата си. Промоционалната игра е валидна до 30-ти юни или до изчерпване на промопродуктите. Наградите могат да се заявяват до 31.08.2021г. Пълните правила на юбилейната промоционална кампания са публикувани на официалния уебсайт на София Мел: https://www.sofiamel.bg.
Нови продукти, отговарящи на последните тенденции в домашното пекарство
Освен с мащабна промоционална кампания, София Мел отбелязва юбилея си и с пускането на пазара на брашно Пица тип 00 и на удобни миксове за хлебопекарна, с което затвърждава позициите си на лидер в производството, както на традиционни брашна, така и на иновативни брашна и смеси, отговарящи на модерните тенденции в пекарството.
София Мел прави домашното пекарство още по-лесно и бързо с удобните миксове за хлебопекарна от 0,5 кг. Кулинарните приключения вече са възможни и за хора с динамично ежедневие благодарение на миксовете: готов микс от пшенично брашно и мая и микс от ръж, пшеница и мая. Готовият микс от пшенично брашно и мая позволява да се постигне традиционен вкус на бял хляб с приятна златиста коричка бързо и лесно с помощта на домашната хлебопекарна. Миксът от ръж, пшенично брашно и мая съчетава полезните качества на ръжта, която е богата на аминокиселини и витамини с традиционния класически вкус на пшеничното брашно. Резултатът е дом, изпълнен с аромат на пресен топъл хляб.
Бъдещи изненади за любителите пекари
София Мел планира голяма изненада за всички пекари. До две години се предвижда да се открие многофункционален демонстрационен център към мелницата. Разположен само на 2 км от центъра на София, този център ще даде възможност на любителите на изкуството на приготвяне на печива да развият своите умения и да се превърнат в майстори пекари или просто да се позабавляват в интересния, творчески свят на печивата. В демонстрационния център ще се провеждат както курсове за професионални пекари, така и разнообразни формати за забавление и релаксация за любители. Професионалните курсове ще помогнат на любителите да станат професионални пекари, като след успешно преминаване на професионален курс и полагане на изпит ще се издава майсторско свидетелство. В центъра ще се организират и вълнуващи тиймбилдинги по пекарство, а също и различни пекарски предизвикателства и много забавления за семейството и приятелите.
За 35 години от старта на мелницата, марката София Мел се утвърждава като познат и предпочитан партньор за ценителите на домашните печива, а в бъдеще това партньорство ще се развива като марката ще следва новите трендове, запазвайки постоянно високо качество на продуктите си.