Бих призовал г-жа Нинова да запази самообладание, никой не говори за нея или за дела в миналото. Всички имаме интерес България да отблъсне тази поредна кибератака срещу себе си. Това заяви на пресконференция в централата на ГЕРБ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Той призова за доверие към хората, които са призвани да пазят националната сигурност и да изчакаме всичко спокойно да приключи.

"В този момент, когато става въпрос за националната сигурност, да не си позволяват интерпретации, да не влизат в ролята на гузен негонен бяга. Да не коментират. Ние може да кажем, че повече от две години виси един въпрос имало ли е среща на г-жа Нинова с г-н Решетников. Това са въпроси, които тепърва ще получават отговор", каза още депутатът.

ГЕРБ с горещи новини за скандала с арестуваните русофили

По думите му в конкретния случай всеки трябва да запази чувството за национална отговорност  и да не влиза с коментари, които биха застрашили тази сигурност.
 
"Тук става въпрос за конкретни имена, за конкретни случаи, и всеки от нас има интерес всяка политическа сила има интерес този случай да бъде разплетен, разнищен", каза още Гърневски. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ