Нов етап от моя живот, който ме накара да се замисля колко важно е движението. Така определи инцидентът в дома си обичаният от цяла България Стефан Данаилов.

БЛИЦ припомня, че големият актьор падна преди седмица в Поморие. Той бе откаран по спешност в болница "Бургасмед" на 20 август със счупена тазобедрена става и опериран спешно от топ ортопеда проф. Андрей Йотов и екипа му от болница "Софиямед". 

"Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болка не съм изживявал. Толкова тъпо всичко се случи...”, разказа Ламбо пред bTV.

Спънал се в маса, след като опитал да я заобиколи. "Туп и полетях. Такава болка... Много неочаквано. Тръгнах да си лягам. Беше много хубав, приятен ден", сподели още той от болничната стая.

Операцията му се сторила като шоу, на което присъствал от първия ред.

„И в един момент се чува „Начало!”, ама като "Старт!" и като се затичаха някакви хора, като дяволи бам-бум – това е някаква нова система на опериране. Днес бях поканен от доктора да видя къде всъщност е извършено деянието, аз си го представях като Магурата, като пещера”, сподели актьорът.

Лекарите на Ламбо изумени: При подобна операция е рядкост...

А инцидентът го накарал да се замисли, че трябва повече да се движи. Сега започва специална програма за раздвижване. И е категоричен, че няма да пропусне нито едно планирано представление.

Потрошеният Ламбо продължава да изумява всички, вижте какво направи

Въпреки болката, не спира да се шегува.

Данаилов е благодарен за лекарските грижи и за безкрайната любов, която получава както на сцената, така и зад нея.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ