Столичаки изпаднаха в ужас заради мъж, който обикаля района на Лъвов мост. Оказва се, че човекът е агресивен и налита на бой на жени. Това става ясно от разказ на потърпевши в социалните мрежи.

Ето какво разказва една от тях, без редакторска намеса:

"Привет на всички !Имам специално обръщение към вас за този човек от снимката! Днес моята приятелка на Лъвов мост беше полята с кафе и удряна няколко пъти с юмруци!Аз съм безмълвна пред случващото се,защото предполагам,който и да е ходил на Лъвов там винаги има хора!

На помощ и се притичват глухоням,друг циганин и рускиня,къде сме ние българите,къде е нашата подкрепа,свикнали сме да седим и да гледаме сеира!Надявам се това да не ви се случва и да се пазите,но явно и помощ от никого не може да се очаква!Безхаберието е пълно!Родители и приятели се притесняват!

Апела ми към вас е ако може да се пазим взаимно,а не да сме като прословутите маймуни-не чувам,не говоря,не виждам,докато това е така,утре вие ще сте следващите!", пише потърпевша в една от групите в социалните мрежи.Веднага под поста ѝ се заредиха реакции и коментари на други победители, като част от тях също са си имали взимане даване с човека:

"Зайче Заьо Оооо този го познавам, скоро преди месец яде много бой лично от мен понеже блъсна жена ми и тя падна с детето на земята..

Maria Mihaleva Този същия, една сутрин ме наплю и мен на светофара на бул. Христо Ботев и бул. Сливница. Аз успях да реагирам и го изблъсках на платното. Според мен изобщо не трябва да се разхожда по улиците

Василена Василева Чета коментари и съм в шок от написаното от някои хора, после как да очакваш изобщо някой да ти се притече на помощ при необходимост. Най-вероятно следващия път като видите този изрод да напада поредното момиче или жена, ще се чудите с какво тя е предизвикала това, отговорът е с НИЩО! Преди да пишете “защо не звъннахте на полицията” се уверете, че реално не сме, защото ОТНОВО казваме, че има много жалби срещу ненормалника. Или да го прибират, или да го стрелят. Ако вие или вашите деца сте потърпевши щяхте да мислите същото и не ви го пожелавам.

Силвия Христова Колко странно,че отговарят само за жени, че са потърпевши и резултат няма. Ще ви помоля да си спестявате поучаващите коментари, какво трябвало да се направи, като вече са били взети мерки и нищо. Всеки много знае, докато не го изпита или не види болката в ближния си...не ме натоварвайте излишно.