Скоростна диагностика в "Пирогов" благодарение на ехограф, определян като технология от бъдещето. 
 

Началникът на Отделението по инвазивна кардиология в Пирогов, д-р Иван Мартинов сподели, че този „малък“ апарат ще помогне на пациенти след оперативна намеса, прекарали белодробни операции и ковид, лесно и ефективно.

Г-жа Мария Бонева, СЕО на телевизията и г-н Даниел Бачорски, СЕО на Бонанза, показаха добрия пример и заявиха, че това е само началото на доброто, което правят заедно.
 
Пореносимият "Butterflay IQ" осигурява на нашите специалисти поглед "отвътре",независимо от местоположението на пациента.
 
” Тази технология е приложима в инвазивната кардиология, както и в широк спектър от специалности като педиатрия, гинекология, коремна хирургия. Особено полезна е при диагностиката на пациенти с COVID-19, при които може да се следи на място състоянието на белодробната и сърдечно-съдовата системи и да се реагира навременно в случаи на внезапно влошаване", обясни доктор Иван Мартинов, началник на Клиниката по инвазивна кардиология. 

Портативният ехограф е дарение на Клиниката по инвазивна кардиология от единствената здравна телевизия в страната Code Health TV и техните партньори от Бонанза-Бачорски. Проф. Йонко Мермерски пък се включва в преговорите с производителя и доставката до България.
 
”Няма нищо по- градивно от това, партньорските и приятелски отношения между хората да се обединят в добри каузи “, каза изпълнителният директор на телевизията Мария Бонева. 
 
Даниел Бачорски допълни: "Убеден съм, че човек трябва да помага, защото никога не знаеш кога ще се наложи ти да потърсиш помощ"