„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Кръстова вада“ днес, 6 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. На 6 февруари 2017 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Иван Колев“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Ген. Иван Колев“ от №40 до №62;
бул. „Черни връх“ №166, 168, от №182 до №190;

ул. „Емилиян Станев“ от №80 до №89.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Иван Колев“ №40.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.