Конфликт за паркиран автомобил в столичния район "Оборище" прерасна в саморазправа с вадене на пистолет от страна на служител на сметопочистваща фирма. Това става ясно от публикация във Facebook.

Инцидентът е станал вчера сутринта на еднопосочна улица в близост до бул. "Мадрид" в столицата. Мартин Владимиров Николов твърди, че служителите са опитали да изблъскат с камиона си колата му от зелената зона за паркиране, за която мъжът плаща място пред дома си.


Кадрите, заснети от придружителка на собственика на автомобила, показват момента, в който служебното лице на фирмата държи насочен пистолет в ръката си. След размяна на реплики помежду им и виждайки, че го снимат, той се отдалечава и започва да говори по телефона.

На арената на действието се появява и друг участник – шофьор, който опитва да успокои потърпевшия, като му казва, че и той е принуден да чака заради възникнали ремонтни дейности на тясната улица.

От разговора между двамата става ясно, че мъжът, срещу когото е било насочено оръжието, се е оказал притиснат между други паркирани коли и не е могъл да маневрира, така че да освободи място за преминаващия боклукчийски камион.

Ето какво написа Мартин Николов под публикацията си:

"Забелязано в Оборище. След като служители на столична чистота бяха хванати да се опитват да изтласкат колата ми с камиона си от зелената зона която плащам до жилището в което живея решиха да ме заплашат и с пистолет! В такъв град живеете. Respect North Side".

Цялата случка може да видите във видеото, което Мартин Николов сподели.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!