Виждам, че г-жа Манолова продължава да прави компания с показване на писма, без конкретика. Така започна своя разговор Йорданка Фандъкова, по повод обвиненията от Мая Манолова, че продължават да се трупат задължения на Толофикация.

„Булгаргаз е дружество, което продължава да рекетира Топлофикация. Не е застрашена България по никакъв начин, ние работим в тясно сътрудничество с г-жа Петкова. Топлофикация влезе в закона, че може да взима доставки от други доставчици“, посочи Фандъкова.

„Как може нещо да е скрито след като го имате в студиото“, допълни тя по повод коментара на Хекимян, дали писмото е публично. „То има входящ и изходящ номер“, уточни Фандъкова.

„Аз не чух нито едно име, освен името на премиера Борисов, аз я призовавам да си изяснят отношенията с г-н Борисов, защото може би са имали някаква среща. Не приемам, обвинения от човек, който стоеше до Орешарски срещу гражданите, а сега се крие зад тях“, заяви Фандъкова.

По думите ѝ водещият е задал въпрос на Манолова кои са тези хора, но не е чуто нито едно име.

„Колко сигнала е подала в прокуратурата за нарушения по време на кампанията ѝ. Няма нито един. Никога не съм обиждала някого. Хората ме познават и се вижда“, коментира още тя.

Фандъкова коментира и билбордовете.

„Аз дадох публичен отговор по отношение на билбордовете. В едно студио тя (Манолова – бел. ред) заяви, че няма билбордове, при положение, че има и всички ги виждаме. Моите са под 30, а малко над 1200 са билбордовете в София, не е задължително аз да съм на тях“, уточни тя.

Фандъкова разкри и отношенията си с Борисов. „Аз сама шофирам собствената си кола, не се возя в джипове. Разбира се, че се чуваме. Но конкретно за кампанията ако ме питате, не сме коментирали моята кампания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!