Психолозите на МВР са убедили 33-годишния мъж, който се барикадира в дома си в столичния квартал „Надежда“, за който първо БЛИЦ съобщи, да не посяга на живота си. И в момента той е под влияние на наркотични вещества, когато излезе от това състояние, ще бъде прибран от полицията и отведен да изтърпи влязла в сила присъда.

Тази сутрин безработният мъж отказал на служители на Съдебна охрана да бъде отведен, барикадирал се в жилището си и заплашил, че ще скочи от 12-ия етаж. В момента той е под постоянно наблюдение в дома си, цивилни полицаи са на площадката, няма опасност за живущите в 16-етажния блок.Кошмарни подробности за паниката в "Надежда", мъжът заплашва да... 

Преди час от мястото на инцидента се оттеглиха автомобилите на пожарната и спешната помощ, както и униформените служители на реда.Съседи описаха мъжа като агресивен, когато е под влиянието на наркотици.Разказаха, че системно злоупотребявал с дрога: „Той беше много агресивен на моменти. Отявлен наркоман, въобразяваше си, че те го следят, че го подслушват, тропаше им по вратата. Беше хвърлил даже запалителна смес по вратата. Имаха си много неприятности с този човек. Това е дъщеря ми, която живее над него“. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!