Възрастен мъж онанира близо до детска площадка в столичния кв. „Света троица”. За това алармира в няколко групи във Фейсбук млада дама.

Тя споделя, че вече няколко пъти е засякла въпросния господин, който изглежда напълно обикновено и като цяло не привлича внимание, в близост до детска площадка „Кораба" в кварталния парк.„Веднъж направих забележка, веднъж виках полиция (дойдоха бързо, но той още по-бързо се омете. Казаха, че се чували за него.) и веднъж вдигнах скандал. Днес отново го видях там и го снимах.

Качвам го тук, защото не считам, че е нормално тази дейност да се извършва на публично място и особено в близост до детската площадка. Надявам се повече хора да му направят забележка и да се спре това поведение”, пише още жената.

Голяма част от фейсбук потребителите се изказват негативно по адрес на стареца и действията му. „Гнусар”, „Отвратително” и „Да го линчуваме” са само част от гневните коментари, които заваляха под поста й.
Според някои интернет потребители обаче мъжът има проблеми и е добре  някой да уведоми близките му.„Няма как това е болестно състояние за съжаление. И бой да яде все тая", посочва друг.„Както казах, вече няколко пъти съм му правила забележка и той ме знае. Само ще отбележа, че за по-удобно ходи с долнище на анцуг”, пояснява в един от коментарите авторката на поста.