„Район Младост има нужда от по-добро бъдеще, а ние и нашите деца – от по-добро място за живеене“, категорична е Мими Иванова, обичаната от няколко поколения певица и носителка на много музикални отличия. Тя живее там и има вокална група за талантливи деца от Младост и затова се вълнува каква ще е съдбата на втория по големина район в София.
 
Част от кандидатите за кметове на района познава лично и затова вече е направила своя избор кого да подкрепи на местните избори, които са само след няколко дни. „Аз вярвам, че Мария Илиева ще осъществи нашите очаквания, надежди, мечти и затова ще гласувам за нея“, убедена е Мими Иванова и застава зад кандидата на местна коалиция ГЕРБ/СДС.
 
Мария Илиева се ангажира да работи с конкретни мерки, с които да направи Младост по-добро място за живеене. Сред целите, които си е поставила, са обособяване на повече пространства за изкуства, както и създаване на по-добри условия за образование и развитие на децата. 
 
„Трябва да създадем условия и повече възможности за личностно развитие и качествено образование на децата, защото освен нашето щастие, те са и нашето бъдеще“, коментира Мария Илиева.

Тя поема и конкретни ангажименти да работи за увеличен прием на деца в ясли и детските градини, за подобряване на материална база и условията в училищата, за насърчаване на програми за иновативно и конкурентно образование, насочено към бъдещето и успешната професионална реализация на младите.