Даровитата певица и жури в "Като две капки вода" Хилда Казасян е потресена от случващото се на президентските избори у нас. Талантливата музикантка призова всички да гласуват с разума си.
Публикуваме думите й без редакторска намеса: 

"Господи, на къде отива този свят...
Много рядко си позволявам да ви занимавам с личната ми позиция за неща извън музиката, но безумията, които се случват около нас, част от които за съжаление сме самите ние, както и усещането за пълната безизходиц
а, в която ни поставиха и фарса, от който неминуемо станахме част кара цялата ми същност буквално да изригне. Не мога да повярвам, че след 25 години "демокрация" е възможно да допуснем да се докараме до тук. Не, че това е важно, но в целия си съзнателен живот съм била със сини убеждения, такова е било семейството ми, такава е била средата ми, така постъпих и на първия тур на тези безумни избори. Три дни след това все още не мога да повярвам, недоумявам и не приемам, че е възможно моят град София да е червен, след всичко случило се върху главите ни и животите на две поколения преди нас. Не мога, не искам и няма да повярвам, че е възможно след всичко това още повече имайки предвид и световната взривоопасна ситуация да изберем комунист за наш президент. С цялата си същност се надявам хората, които ни докараха до тук, дали от самозабравяне, арогантност или тотална липса на реална преценка да се смирят, да погледнат в очите безнадеждната ситуация, в която ни поставиха и да не допуснат да отидем в посока чудовищно грешна за нашата държава, според мен. За огромно съжаление този път изборът ни, не касае личността, а политиката на тази личност и отново казвам - посоката, в която би тръгнала нашата държавата със всичките последствия от това. И тъй като отвратените сме ние, то моля ви макар и с отвращение нека да гласуваме с разума си."


ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ КОМЕНТАРИ И АНАЛИЗИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМА