Оръжието е пистолет и то е намерено близо до мъжа и жената. Не се знае дали има преки очевидци на случилото. По принцип между 14 и 15 часа човекопотокът не е голям, съобщава Нова телевизия.

Както първо БЛИЦ писа Екшън се разигра на станция "Летище София" в столичното метро.
Мъж и жена са намерени в безпомощно състояние в метростанцията от летищните власти. Мъжът е стрелял по жената, след което е насочил оръжието към себе си. Двамата са имали любовни отношения, разкриха разследващи. 

В момента разследващите са на метроспирката.

Официално! Има смъртен случай при инцидента в метрото на летище София ВИДЕО

Простреляната жена е в болница „Св. Анна“. Директорът на болницата д-р Славчо Близнаков обясни какво е състоянието ѝ:

"Тя е приета в кома и интубирана. Има реална опасност за живота ѝ. Има три огнестрелни рани - едната в главата, в областта на гърдите и в корема. Всяка една от тези рани е живото застрашаваща", посочи медикът и уточни - Една от тях е в главата с входно-изходно отверстие. Другата рана е в дясна гръдна половина. Всяка рана е животозастрашаваща.

В болницата са извършени реанимационни мероприятия в противошокова зала. Жената е в операционна зала, където подлежи на коремна и на неврохирургична операция”, обясни директорът на лечебното заведение д-р Славчо Близнаков.

Той уточни, че на жената са ѝ извършени реанимационни действия и в момента е в операционна зала, където ѝ предстоят две интервенции.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!