Само преди дни един от собствениците на фирмата, чийто служител уби двама от шефовете си, е прехвърлил безвъзмездно 25% от дяловете си на друг. Това става ясно от справка в търговския регистър за Пейсол ООД, с търговско наименование ALDIS.

Според информацията руската гражданка Елена Илюхина е дарила всичките си дялове на украинеца Дмитро Куропаткин. Сделката е извършена на 16 май. Освен Елена Илюхина и Дмитро Куропаткин, останалите съдружници във фирмата са: Александр Григориевич Клещев и Олга Смирнова.

Всички са с еднакъв брой дялове - 25%. След даряването на дяловете Куропаткин вече е с 50%. На официалната страница на фирмата във фейсбук пише, че Пейсол ООД (ALDIS) е българска инвестиционна компания, която инвестира в строителството на жилищни сгради и комплекси от затворен тип. 
 


Припомняме, че по-рано бе извършено двойно убийство, което разтърси тази сутрин в столичния квартал "Витоша". Все още не е ясна причината за бруталната саморазправа от страна на 57-годишния строител Драгомир Драганов към двамата загинали, които по първоначална информация са негови шефове. Появи се и версия, че той е техен началник.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!