Труп на мъж бе открит по-рано днес в гора, близо до борса на бул „Професор Цветан Лазаров“. По информация на МВР сигналът е подаден в 07:40 часа. 

Първоначалните информации гласяха, че по тялото на мъжа има следи от насилствена смърт, както и че е бил е с разкъсана риза.

Сега от Апелативна прокуратура обявиха, че под ръководството на Софийска градска прокуратура се водят действия по разследване във връзка със сигнал за открито тяло на мъж в столицата. 

„Информацията за инцидента е постъпила около 07:40 ч. днес, 01.04.2020 г. На местопроизшествието, в района бул. „Цветан Лазаров“, незабавно са били изпратени екипи на полиция и спешна помощ“, уточняват от прокуратурата.

Към настоящия момент е извършен оглед. 

Мистерията около мъртвия мъж се заплита, тъй като самоличността на мъжа все още не е установена. Назначена е и аутопсия, която да установи причините, довели до смъртта на мистериозния мъж.

„Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата продължава. Назначена е съдебно–медицинска експертиза за установяване причината за смъртта на лицето“, допълват от прокуратурата.

Междувременно се появиха и първи снимки от мястото, където бе открито тялото на мъжа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Снимки: Булфото