НАП удари старозагорския „Сикретс”.  Преди ден името на фирмата, стопанисваща дискотеката „Planeta Payner Club By Secrets” в града под липите, се появи в „черните” списъци на приходната агенция, пише trafficnews.bg. 

„Сикретс груп” е пловдивско дружества и стопанисва чалга клуба „Сикретс” в Пловдив.

Преди дни в Стара Загора е имало акция на данъчните от пловдивската дирекция на НАП. Констатирани са били нарушения в нощният бар, намиращ се на улица „Цар Симеон Велики” 105.


На заведението е издадено предписание, а името му се появи в графата за неизрядни данъкоплатци.

Това не е първото нарушение на нощното заведение. Точно преди една година – през декември 2018 година, служители на НАП са влезли в старозагорския „Сикретс”. 

Установено било, че един от касовите апарати не е предавал информацията за наличния оборот до централата на НАП. Съставен бил акт на фирмата, а заведението било запечатано.

Административната санкция е била обжалвана до Административен съд – Пловдив. Въпреки подробните обяснения на представителите на фирмата, магистратите са потвърдили наказанието. Своето становище те са били представили в края на месец април.

Клубът под тепетата многократно бе проверяван от агентите на финансовото министерство. Преди година „Сикретс” бе запечатан, заради неиздаден касов бон.

Под ключ заведението бе и преди месец, когато заради липса на удължено работно време, работата бе преустановена.

„Сикретс” бе затворен за 3 седмици , но съвсем скоро кметът на район „Северен” издаде документите за удължено работно време. Клубът отново отвори врати, въпреки общественото недоволство на гражданите и редицата погроми и побои в него.