Снимка на циганка с бебе и още едно, по-голямо дете, скандализира мрежата. На кадъра се вижда как тя пресича на непозволено място с двете си момиченца. 

До нея е съпругът й, който носи количката в ръка, за да може да я прехвърли през мантинелата. 

От коментарите към снимката става ясно, че тя е направена на бул. "България" и то само на метри от удобен, модерен подлез с асансьор.

Нарушението на майката е само дни, след като столицата беше разтресена от няколко катастрофи с деца, една от които завърши фатално.Заради инцидентите МВР удвои патрулите, които да следят за неразумни пешеходци.Коментарите към кадъра са повече от гневни:

- Това са хора, на които трябва да им се отнемат родителските права.И след това една хубава глоба с пробация във Общината да им дойдат акълите.МАЛОУМНИЦИ.

- Ужас що за безумие, а пък за пример даже не мога и да си помисля! Дано тези дечица ги пази Господ, то е ясно че родителите са абдикирали и май не им пука!!!! 

- Много тъпо е това което правят и така учат и децата. И после като стане нещо винаги шофьорите били виновни .

- Сутринта един подобен ми се скара, че му правя забележка къде пресича с дете на около 3 години. Хем го пуснах да пресече пред мен, хем подходи на скандал, че съм го учел как да си гледа детето. А аз просто му казах, че както сега го води на детска градина, по същия начин и маршрут след 4-5 години, то само ще ходи на училище - нищо повече.