Пресцентърът на МВР излезе с официална информация за намереният в безпомощно състояние мъж в Борисовата градина в София. Според нея, обаче, той не е бил жертва на побой.
 
На 7 октомври, около 7.50 часа в полицията е получен сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние в подлеза на бул. „Цариградско шосе“. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, но пострадалият, 32- годишен мъж отказал преглед от екипа.
 
В последствие на тел. 112 е получен втори сигнал за същото място и отново е изпратен екип на Спешна помощ, транспортирал пострадалия в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Настанен е за лечение с опасност за живота.
 
По първоначални данни, няма информация пострадалият да е потърпевш от побой, се казва в съобщението на МВР. Работата в полицията по изясняване на всички обстоятелства около инцидента продължава.
 
Както БЛИЦ съобщи, служител на мобилния оператор А1 - Илия Цветомиров Кусев е бил нападнат от неизвестни лица в петък срещу събота миналата седмица. 32-годишният мъж е бил жестоко пребит с метални пръти, а след като бил захвърлен в безпомощно състояние, гласеше неофициалната информация.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!