Нагла кражба е била извършена посред бял ден в центъра на София. Това става ясно от снимка, публикувана от потърпевшия Петър Герасков, в социалната мрежа Фейсбук. Той се оплаква, че в рамките на една година за втори път му крадат колело.

Този път е успял да види наглия апаш, дори го е подгонил, но никой от хората наоколо не му е помогнал и злосторникът е избягал.

"В район ,,Оборище" в гр. София се краде ужасно много. Бездействието срещу кражби е повсеместно. За една година ми крадат колело за втори път. Този път видях крадеца как започва да отвързва колелото. Гоних го край парка ,,Заимов" почти го свалих на земята при гоненето. Работници на ресторант ,,Трите щерки" на ъгъла на парка ,,Заимов" ме гледаха как тичам след крадеца и викам ,,дръжте крадеца, краде ми колелото" крадеца направи завой на 5 метра от тях", пише той в поредица постове и споделя снимката на апаша.


"Пичът с колелото направи ляв завой пред тях и вече не можах да го догоня втори път. Без обувки остана, когато го застигнах, но е с колело на ,,Крос", ,,Нитро" пише на него.

Купувайте си колелета втора употреба без съпровождаща гаранция, касова бележка или договор и стимулирайте кражбите яко, тия които си купуват нови колелета въртят и белия и сивия и черния секто", допълва още Петър.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!