Не е за вярване какво нещо се е случило понеделнишки в центъра на София. Деца се разхождали покрай фонтаните на НДК, когато решили, че това е прекрасно място за плажуване, макар и вечерно време. 

Циганчетата смъкнали дрехите си и започнали да правят салта, скачайки в емблематичните за града фонтани. Акробатните изпълнения се изпълнявали на голо, без никакви дрехи и представлявали истинско зрелище.

"Да имат предвид, че за да не позеленява водата във фонтаните слагат много силни препарати, тъй че тези деца сигурно ще се простят с най-горния си пласт епидермис", коментира Виктор Николаев, разглеждайки кадър, изпратен в рубриката "Моята новина".


БЛИЦ припомня, че преди време мъж реши да се накисне във фонтана на площад "Славейков". Ситуацията бе шокираща, имайки се предвид, че това съоръжение е не кое да е, а емблематичният фонтан, станал по-известен като смъртоносен, който след 14-годишно консервиране отново бе пуснат в действие миналата година.

Той бе покрит и изваден от строя след като през 2005 година 34-годишен мъж загина ударен от ток във водата.

Нещастният случай би трябвало да служи като обеца за ухото на мнозина, но явно това не важи за всички, имайки се предвид безразсъдната постъпка на мъжа.