БЛИЦ се добра до ексклузивна информация. Наши източници твърдят, че разстреляният показно преди няколко дни в София бизнесмен Николай Драгополов е екзекутиран от членове на грузинската наркомафия. Дни преди убийството няколко души са влезли в България, сега вече са се прибрали в Грузия.

Николай Драгополов е бил каналджия-прекарвал е наркотици и то сериозни количества. Още преди време той е прибрал сериозна сума за себе си и въпреки, че е бил предупреден, че ще му се стъжни, не се е издължил.

Ето какви пари искал разстреляният Николай Драгополов за черния джип Мерцедес "G" класа, в който умря! СНИМКИ

При последната сделка също е прибрал огромна сума пари за себе си. Трябвало е да плати на грузинците голяма сума. Не се е издължил за няколко десетки кг. марихуана, като едното кило се плащало по над 8-9 хиляди лева.

Драгополов отново прибрал парите за себе си. Това коствало живота му. Килърът по всяка вероятност е бил професионалист и е бил грузинец. Съпровождали са го в България част от членовете на групата, която отглеждала и продавала марихуаната.

Че килърът е би супер профисионалист подчерта и топ криминалистът Ботьо Ботев, който каза, че да стреляш по дете е нагла бруталност.

Вражда, покушения, палежи: Това ли е причината за разстрела на бизнесмена в София


Причината за разстрела не е, че бизнесменът с безброй криминални регистрации е взел решение да стане прокурорски свидетел, а причина за убийството са наркотиците, заради които за втори път измамил грузинците. Всеизвестно е, че грузинската мафия има едни от най-кръвожадните членове на света.

Както БЛИЦ съобщи, Николай Драгополов бе разстрелян в джипа си на 7 април в София. При него във возилото е било и малкото дете на приятелката му.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ  ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!